Våre agenturer

DONNAY RACKETER OG TENNISUTSTYR

Vi har agentur/ import av alt Donnay Xenecore tennisutstyr for Norge, Sverige og Danmark. Donnay var tidligere verdens største produsent av tennis racketer og ble etablert i 1910. I storhetstiden ble Donnay brukt av spillere som Bjørn Borg, Andre Agassi og Rod Laver.Donnay var tidligere verdens største produsent av tennis racketer og ble etablert i 1910. I storhetstiden ble Donnay brukt av spillere som Bjørn Borg, Andre Agassi og Rod Laver.

I dag er Donnay en nisje-produsent som lager racketer av høy kvalitet under slagordet "Armsafe power". Etter å ha vært ute av racket markedet i flere år ble Donnay racketen relansert fra USA i 2009. Kongstanken og konseptet til nye Donnay er å levere armvennlige racketer og dette har resultert i en patentert løsning der hulrommet i racket-rammen er fyllt opp med et vibrasjonsdempende materiale og der selve rammen er laget av en kompositt blanding som er 1,5 ganger sterkere enn grafitt (xenecore).

Armvennlige racketer av høy kvalitet

I moderne tennis er det en kjennsgerning at stadig flere spillere opplever problemer med vrist, albue og skuldre. Årsaken til dette kan i stor grad knyttes til tradisjonelle, hulrommede racketer og stive polyester strenger. Alle Donnay racketer har helkjerne ramme og anbefales strenget med et litt lavere trykk enn gjennomsnittet.

Vi i racket1.com fikk sympati for Donnay Xenecore`s dedikerte innsats for å utvikle/ produsere racketer som tar spillerens arm og helse på alvor. Dette resulterte i at vi søkte og fikk agentur for Donnay Xenecore tennis i Skandinavia sommeren 2016.

MSV STRENGER OG GREP