Bytte/retur

Varer som vil returneres i henhold til våre salgsbetingelser/angrerettsloven sendes til:

Donnay Scandinavia AS
Havnegaten 9D
3080 Holmestrand

Varen pakkes i original emballasje och leveres på postkontoret der du hentet forsendelsen. Husk å oppgi ordrenummer og kontaktinformasjon.

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen.

Varer som er spesiallaget etter forbrukerens ønskemål er ekskludert fra angreretten.

Dette gjelder spesielt ved kjøp av racketer spesielt tilpasset kundens krav og ønsker (for eksempel strenging etter kundens spesifikasjoner).

Rett til å undersøke varen

Du som forbruker har rett til å undersøke varen for å se hvilke egenskaper og funksjoner den har. Dette kan f.eks. handle om å åpne orginalforpakninger med klær og sko for å prøve dem, men du trenger ikke å bruke klærne eller skoene.

Vi anser heller ikke at du trenger å testspille en racket eller ta bort plasten på håndtaket for å undersøke den. Skulle du gjøre dette, eller på annen måte benytte en vare på en måte som ikke er nødvendig og som er kjøpt hos oss, har vi som selger rett til å gjøre en rimelig verdireduksjon. Avhengig av produktet kan verdireduksjonen være betydelig om produktet har vært brukt.

Kosmetiske skader på padelracketer

Oppstår det kosmetiske skader på padleracketen etter bruk gjelder ikke reklamasjonsrett og returett kan ikke benyttes.
Kosmetisket skader kan være flassing av maling/belegg og merker etter støt/slag.

Det er importøren og ikke Racket1 som avgjør om skader på padelracketen gir rett til ny vare eller oppheving av kjøpet.